name
Congrés Govern Digital 2021

Inscripcions

 

Nota: Aquest congrés és gratuït per a tot el personal de les entitats públiques. Si formeu part d’una empresa privada el preu de l’entrada és de 100€. En cas d’inscriure-us-hi com a empresa privada l’organització es posarà en contacte amb vosaltres per fer el cobrament de l’entrada. Més informació a governdigital.cat.

Nom *
Cognoms *
Organització *
Àmbit *
Selecciona una opció
Càrrec *
Adreça electrònica *
Sí, dono el meu consentiment per al tractament de les meves dades personals. Per l’execució de les finalitats que s’indiquen, el Consorci AOC utilitzarà el servei de terceres empreses amb les que té firmat un contracte per garantir la seguretat i privacitat de les vostres dades personals. * *
Informació sobre protecció de dades
Responsable del tractament
Direcció – gerència del Consorci AOC
Finalitat
Fer la gestió, el control i el seguiment de la inscripció i la participació en el Congrés Govern Digital 2021. Per l'execució d'aquestes finalitats, el Consorci AOC utilitzarà serveis de terceres empreses amb les que té signat un contracte que garanteix la seguretat i la privacitat de les vostres dades personals.
Legitimació
Consentiment de la persona interessada
Destinataris
Transferència internacional de dades: Gestionem alguns aspectes de la inscripció utilitzant la plataforma Mailchimp. Disposeu d’informació al següent enllaç (https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/)
Drets
Teniu dret a retirar el consentiment i a sol·licitar l’accés, la supressió, oposició i la rectificació de les vostres dades mitjançant un escrit adreçat al Consorci AOC C/Tànger 98, 22@- 08018 Barcelona; mitjançant formulari electrònic disponible a https://ja.cat/proteccio-dades; o adreçant la vostra petició a secretaria@governdigital.cat
Informació adicional
Dades de contacte del DPD: dpd@aoc.cat Consulta el registre de l’activitat de tractament (https://ja.cat/4rLOX)
El formulari s'ha enviat correctament
Hem processat correctament el pagament
Revisa la teva safata d'entrada, tens un correu electrònic nostre. Si no el reps en menys de 2 minuts, comprova la teva safata de correu brossa.